for 2 dager siden
søndag 26. juli 2009
Summertime
Endelig et lite solglimt i hovedstaden i dag. Mens jeg var ute på en deilig marsj i nordmarka har Florent mikset sammen en deilig Sangria. Dvs, han ferdigstilte den, sangrian ble påbegynt for et døgn siden og jo lengre den står, jo bedre blir den. Oppskriften kommer under. I vårt tilfelle er det brukt overskuddsvin i dunk fra en guttetur, men greia er hvertfall å ikke ta den beste vinen i skapet. En slurk av denne og sommern kommer uansett vær!
Sangria à la Florent
ca. 1 1/2 l
1 dl brandy eller cognac
0,5 dl Cointreau eller grand marinier
2 dl appelsinjuice
2 dl ananasjuice
6 dl passe udrikkelig rødvin
3 toppede ss sukker
2 appelsiner - skivede
Serveres iskald med isbiter. Forberedes minimum 1 døgn før bruk.
Salud!
Etiketter:
mat og drikke,
oppskrifter,
photos by Florent
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar