lørdag 13. mars 2010

Håndtverkskunst - Arty party


Vi kjøpte ikke leilighet. Vi kjøpte en marimekko liftgardin med tilhørende to rom og kjøkken. Eller det var slik jeg så det. Skuffelsen var stor da jeg innså at gardinen ikke fulgte med da vi flyttet inn, men lettelsen likeså over at Florent hadde kvalitetssikret "det andre" som var inkludert. Sjakktrekk å blafre med Marimekko på visning, deres design har vært og er fortsatt elsket av mange og er finsk designs store suksesshistorie. Kunstindustrimuseet i Oslo har i disse dager utstillingen Marimekko - Mote og design som kan ses helt til 09. mai 2010.
Jeg skal dit imidlertid i dag med Nina for en hel dag på museet! Det er nemlig også strikkefest der i helgen, så kl. 14 er det foredrag med Arne og Carlos - Masker og snitt fra Tonsåsen. To menn som strikker - kan ikke skjønne hvorfor det ikke er flere.
I morgen kan man møte Tine Solheim der det blir mannekengoppvisning og maskeprat. Hm, føler det blir helt riktig å ta med en aldri så liten foredragsstrikk i dag, men blir det for banalt med en tøffel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar