mandag 17. januar 2011

Ugly beauty

Min første engelske strikk. I utgangspunktet uforståelig oppskrift, men takket være google ble dette en lett affære! Oppskriften fant jeg på Ravelry og har den på pdf om noen er interessert. Garnet er Abuelita rester, som var passende til oppskriften.


Jonathan, kjekke karen, fikk seg dermed en uglevest til vinters. Virret fornøyd omkring, men ikke så veldig opptatt av å vise seg frem......


Translation for Suzel and Suzanne: My very first English knit realized by a fair amount of Google translation. The owl baby vest turned out rather handsome and little Jonathan seemed content.

5 kommentarer:

 1. NYDELIG vest (og gutt) :)
  Jeg er veldig imponert over bloggen din, Ingrid. Du er kjempeflink, og har inspirert meg til å ta fatt på mitt første, største strikkeprosjekt. Nå skal jeg lage en Puff Daddy (baby-versjonen) :) Wish me luck :)

  Sidsel

  SvarSlett
 2. Såååå herlig!!! Du er utrolig flink :)
  Jeg prøvde meg på Hello New York-skjerfet som du har laget,
  men jeg gir opp, det krever litt for mye hjernekapasitet for meg når
  jeg setter meg i den mørke stua mi for å strikke :/

  Kanskje jeg skal prøve meg på uglevest, når jeg har passende garn :)

  Ses snart tenker jeg! Stor kos fra Eldbjørg

  SvarSlett
 3. Tusen takk jenter :) Så det er faktisk noen som er innom å leser av og til da, trivelig å høre! Sidsel puffen fikser du lett som bare det, Eldbjørg vi kan ta en gjennomgang av skjerfet neste treff, det er egentlig veldig repetitivt og greit når man kommer i gang!

  SvarSlett
 4. råd ønskes.... jeg har forsket litt på garn til denne puffen! fikk anbefalt Polaris, men fant ut at den kommer til å loe noe forferdelig....
  har du garn (og pinnestørrelse) å anbefale?? hjeeelp :o

  Sidsel

  SvarSlett
 5. Jeg brukte trippel Eskimo og pinne nr. 15. Den loer,men jeg plukker den regelmessig og da holder den seg fin en stund hvertfall. Blir som et husdyr som får ukentlig stell!

  SvarSlett