tirsdag 29. september 2009

Things and thangsDet ble ikke tur til London i høst og det ble ikke en tur på 100 % design London heller. Heldigvis klarte jeg hanke tak i ett av de fine nettene fra den norske standen takket være min innsidemann. Synes den fine posen er design i seg selv, og riktig så praktisk å ha strikketøy i. Deretter kan jeg drømme meg bort i dette årets utstillingskatalog og skriver ned følgende ønsker: en vase av Anne Haavind, en Cathrine Kullberg lampe og et par relanserte Scandia stoler fra Fjordfiesta. Så kan man jo glede seg over å bo midt i mylderet av spennende norsk design som blir lagt merke til der ute. Det er bare å kjøpe billett til den grønne storoslo bussen utover mot Bærum å kjøpe den vasen. Enklere blir det ikke.

5 kommentarer:

 1. helt enig ms. buffa. jeg ønsker meg en mini kullberg lampe, sånn som er så liten at den kan henges på juletreet nesten... og med det i bahodet, så slår det meg at vi må ha juleverksted. mitt hus står til disp. og da tenkte jeg enda en ting. jeg tror zest surprise vil være en utmerket jule-kake-oppskrift, med en liten touch av nellik feks...
  herlig. legg inn oppskriften her da, om den ikke er hemmelig. klem, habib-ida

  SvarSlett
 2. Jeg er absolutt med på juleverksted og føler at huset ditt er perfekt location for en slik begivenhet! Jubler ellers for at anonym innlegget fungerer nå :) Zest surprise oppskrift kommer når vi lager den til jul med et lekkert bilde av en mer pimpet utgave.

  SvarSlett
 3. Ja det gjorde det! Topp at du liktet jutebag'n og katalogen. Jeg er selv den stolte eier av et stk Anne Haavind vase (og snart av to til) og en liten Cathrine Kullberg lampe. Desverre ingen Skandia-stol enda, men det blir kanskje etter hvert...!
  Klem, Thomas

  SvarSlett
 4. Ja det er vel sånne goodiebag'er du får på jobben. Hos meg er det mer type reisetannkrem eller lignende.Skal vi bytte jobb?

  SvarSlett