lørdag 29. august 2009

Puff daddy

Ooops, der gikk august ifra meg gitt, men sånn blir det i disse ferietider. Ville først og fremst vise frem puffen jeg har strikket med oppskrift fra Pickles, min favoritt strikke-sy-muffins side nr. 1. Den ble nå meget smukk rett og slett og et langt enklere prosjekt enn Mariusgenseren! Jeg er sånn typisk oppskrifts-junkie, følger instruksjoner fra punkt til prikke og slår meg ikke en gang løs med en annen farge enn anbefalt. Puff daddy ble grå som på oppskriften og jeg kjøpte til og med fyll på Jysk. Må jobbe litt med selvstendighet og kunstnerisk frihet kjenner jeg.
....men når jeg tenker meg om var jo bamsemums et direkte resultat av egen kreativitet, så skal ikke helt undergrave meg selv.

2 kommentarer:

  1. Haha, sitter akkurat og leser BONYTT og vet du hva? Puffen din koster faktisk 9200,- på Kvist! Ja du så riktig, 9200,-!!(selv om den er laget med annet garn, men din ser faktisk bedre ut:))

    SvarSlett
  2. Jeg har faktisk sett den puffen på Kvist, men den er mye større og mer en slags krakk. Garnet er også stivere og tykkere og jeg tviler på at den virkelig er strikket. Den er uansett veldig snasen og helt vilt dyr! Det var forresten bilde av Pickles puff daddy i siste Rom 123, egenproduksjon er jo mye gøyere :)

    SvarSlett